Symbolika loga SVITAP (světle šedá)

UNIKÁTNÍ SPOJENÍ: PEŘÍ A NANOMEMBRÁNA

Symbolika loga SVITAP (světle šedá)

Liberecká outdoorová společnost OutdoorKWAK působí na trhu od roku 2021 a specializuje se na výrobu spacáků a outdoorového oblečení. Spacáky jsou klíčovým produktem, kterým podnikání společnosti s žábou v logu začalo. Přitom na začátku všeho bylo náhodné setkání Evy Hrstkové a Davida Pařízka, který sháněl někoho, kdo by mu ušil spacák podle jeho představ. Začali společně podnikat a z malé dílničky se stala prosperující firma s ambicí expandovat na zahraniční trhy.

Spacáky KWAK jsou výjimečné díky několika faktorům. Prvním je kombinace precizního krejčovského řemesla s unikátním nanomateriálem. Tkanina, ze které jsou spacáky KWAK vyrobeny, vznikla ve spolupráci se SVITAPEM, resp. NANOMEMBRANE a Technickou univerzitou v Liberci, kde byl objeven způsob průmyslové výroby nanovláken. Ve SVITAPU laminujeme na polyamid nanotechnologickou membránu, která mu dává vlastnosti, díky nimž obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Aplikace nanotechnologií u péřových výrobků je to, co OutdoorKWAK odlišuje od konkurence. Jsou vlastníky licence na tkaninu a tím pádem nikdo jiný na světě z ní nemůže šít.

Spacáky jsou plněné českým husím prachovým peřím, které vyniká skvělými tepelně-izolačními vlastnostmi, dlouhou životností a ultra lehkostí. Peří je exkluzivní svou stlačitelností až o 85 %, což je výhoda při cestování. Husí prachové peří je bez zápachu a před zpracováním se opakovaně pere a sterilizuje na teplotu 150-400°C, proto má nižší alergický potenciál než běžné syntetické výplně. A v neposlední řadě je 100% recyklovatelné.

Značka KWAK získává na své popularitě i díky zakázkové výrobě spacáků, doslova na tělo konkrétním zákazníkům. Zákazníka si změří, vyslechnou jeho představy a navrhnou přesně to, co potřebuje.

Kromě spacáků šijí také outdoorové oblečení – bundy, vesty, rukavice, sukně a kalhoty. Nově se
vrhli i na produkty pro děti – péřové fusaky, bundy, rukavice nebo péřové botičky.

Více na www.outdoorkwak.cz

Rubriky

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám s vašimi požadavky pomůžeme.
Kristina Gruberová

+420 461 568 421
kristina.gruberova@svitap.cz

crosschevron-down