Symbolika loga SVITAP (světle šedá)

NANOMEMBRANE mění název a barvy, ale jinak jsme to stále my

Symbolika loga SVITAP (světle šedá)

Naše srdcovka NANOMEMBRANE vznikla jako projekt v roce 2015, který se díky neúnavnému výzkumu a vývoji ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci za devět let vyvinul ve stabilní firmu s širokou základnou zákazníků a bohatými zkušenostmi ve výrobě materiálů s membránou pro sportovní a outdoorové oblečení, módní oděvy, oblečení pro záchranné složky, armádu a zdravotnický segment.

Právě nyní je vhodný čas si připomenout naši cestu a představit náš „nový kabát“.

Na začátku jsme se zaměřovali výhradně na laminaci s velmi specifickou nanovlákennou membránou, kterou tehdy téměř nikdo nepoužíval. Až později ji první firmy začaly laminovat na materiály určené k šití sportovního a outdoorového oblečení Tato membrána se stala základem názvu společnosti a značky našich materiálů – NANOMEMBRANE.

Postupem času, jak se rozšiřovalo portfolio našich zákazníků, začali jsme zkoušet i další druhy membrán, které lépe vyhovovaly potřebám našich odběratelů z různorodých odvětví. Díky naší unikátní bodové laminaci jsme dosáhli skvělých výsledků v paropropustnosti (odvodu páry od těla) i u neporézních a mikroporézních membrán, což do té doby splňovala jen nanovlákenná membrána. Název NANOMEMBRANE se tak stal poněkud zavádějícím.

Proto jsme se rozhodli naši výrobu prezentovat pod novým názvem TEXTILNÍ LAMINACE, který lépe vystihuje naše know-how získané devítiletým působením na trhu. Značka NANOMEMBRANE však zůstává a hrdě ji nesou textilní lamináty právě s nanovlákennou membránou.

K 1. 7. 2024 společnost NANOMEMBRANE s.r.o. byla zároveň sloučena fúzí se společností SVITAP s.r.o. a převzala její jméno i vizuální identitu (více v oficiální tiskové zprávě).

Tyto změny se promítly i do vzhledu a struktury webových stránek, na kterých se právě nacházíte. Webová adresa www.nanomembrane.cz bude od září 2024 přesměrována taktéž na web www.textilni-laminace.cz.

Pod názvem TEXTILNÍ LAMINACE chceme dále rozvíjet výrobu, navazovat nové a posilovat stávající obchodí vztahy a posunovat hranice našich možností. Těšíme se na další projekty, které spolupráce s vámi přinese.

Rubriky

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám s vašimi požadavky pomůžeme.
Kristina Gruberová

+420 461 568 421
kristina.gruberova@svitap.cz

crosschevron-down